Lokalvård i Stockholmsområdet

Lokalvård betyder städning och beställer man sådan från ett företag kan man få allt ifrån skurade toaletter, skurade och dammsugna golv, dammade bokhyllor och rena och fina trappor. Vid julen kan man även beställa en storstädning av sitt kontor eller sin lägenhet och då ingår en grundligare rengöring genom att det städas bakom och under möbler, under mattor och att fönster putsas. Lokalvård innehåller alltså ganska mycket och bor man i Stockholm har man också många olika företag att välja bland.

lokalvård stockholmMiljövänlig lokalvård
De flesta företagen har en sak som många kunder nog uppskattar; miljövänliga rengöringsmedel. De använder då exempelvis inga produkter som innehåller kemikalier och andra skadliga ämnen, detta för att skydda sig själva och sina kunder från onödiga skador. Många rengöringsmedel som Stockholms lokalvård alltså till större delen försöker undvika är brandfarliga, giftiga, frätande, är testade på djur eller innehåller blekningsmedel. De rengöringsmedel som många av företagen inom lokalvård Stockholm använder är inte bara miljövänliga, de ger också ett bättre städresultat.

Andra miljövänliga saker som används inom lokalvård är svarta sopsäckar av återvunnen plast, transporter sker så samordnat som möjligt och städarnas kläder tvättas i miljövänligt tvättmedel. Kraven på miljövänlighet växer inom lokalvård och det ska vi vara tacksamma för.