Bubbelpåsar utomlands

bubbelpåsarBubbelpåsar är helt perfekta att använda när du ska skicka något utomlands. I andra länder gäller det inte alltid samma regler som i Sverige och posten kan hantera paket på olika sätt. Det har hänt att saker och ting gått sönder när man skickat något ömtåligt utomlands. Då många saker packas ihop tillsammans så kan det uppstå skav och tryck mot posten. Bubbelpåsar är bra i dessa lägen eftersom de dämpar trycket på innehållet tack vare bubbelfolien på insidan. Därför är chansen att innehåller ska hålla större också, och det du skickat komer fram helt till mottagaren. Det är billigare att skicka saker med bubbelpåsar också eftersom de väger så lite så slipper du betala för den extra vikten. En annan fördel med bubbelpåsar är att de ser inte så speciella ut. När post passerar fattiga länder har det hänt att post har öppnats och det har stulits värdefulla saker ur paketen. Bubbelpåsar ser inte speciellt uppmärksammande ut och det kan vara en säkerhet också. Det är dock alltid en risk att skicka värdefulla saker med posten. Tack vare förseglingen på bubbelpåsar kommer mottagaren alltid att kunna se om de bubbelpåsar du skickat har öppnats påvägen däremot.