Oljor och övriga sexleksaker

sexleksakerDet finns tusentals sexleksaker att välja mellan när du skall ut och shoppa.

Den vanligaste sexleksaken/sexhjälpmedlet är oljor och glidmedel. Här är det mycket viktigt att veta skillnaden mellan de olika, ofta är oljor till för att använda för utomvändigt bruk och glidmedel för invändigt. Det är även viktigt att veta att när du köper glidmedel finns det oljebaserade och vattenbaserade glidmedel, varpå oljebaserade inte skall användas tillsammans med kondom då du riskerar att den går sönder. Sexleksaker i allmänhet och oljor och glidmedel i synnerhet finns i mängder. Det kan vara svårt att välja, speciellt om man inte använt det tidigare. Det du bör göra då är att köpa den misnta flaskan av ca 5 stycken olika för att testa dig fram vilken du tycker är bäst. Smaken är som baken, den sexleksaken eller oljan som passar en person passar inte alls någon annan.

Glidmedel och oljar är något som många underskattar när det gäller sex, även fast kvinnan är blöt så kan man använda glidmedel. Det är en mycket trevligare känsla när man använder sexleksaker än utan, prova!