Panelgardiner – mixa och matcha

panelgardinerPanelgardiner är riktigt bra som dekoration och skydd mot solen. Det bästa med panelgardiner är att de finns i så många olika färger, mönster och material. Hur långa och breda de är beror helt på vilken sorts panelgardiner man tittar på – många finns i olika storlekar men inte alla. Panelgardiner finns även de som ska hänga helt rakt och därför har en kanal för en slags tyngd i fållen.

Panelgardiner är toppen om man har stora fönster, då man faktiskt kan lägga panelgardiner i lager. Det gör att man kan välja vilka delar man ska dra för, och därmed ha olika panelgardiner för olika delar av fönstret.

Genom att mixa och matcha olika panelgardiner kan man dessutom skapa sin egen stil och design. Kanske vill man ha ett tunnare tyg över ett tjockare och lägga dessa panelgardiner ovanpå varandra. Eller så kanske man vill ha några enfärgade och några mönstrade, men i tjockare tyg så att man enkelt kan dra för med alla.

Panelgardiner gör alltså att man har väldigt många möjligheter att matcha med resterande interiör och design. Det går dessutom att hitta långa och breda panelgardiner som gör att man kan täcka det där stora fönstret man haft problem med innan.