Förvaringslådor för en enklare vardag

förvaringslådorFörvaringslådor av olika slag är inte bara praktiska föremål som håller reda på dina saker. De är också ett utmärkt sätt att komplettera din heminredning. Förvaringslådor finns i en hel uppsjö av olika storlekar, material, stilar och färger. Du kan helt enkelt ta ett helt vanligt, funktionellt föremål och göra det till något unikt och spännande, som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt kök, sovrum eller badrum.

Förvaringslådor eller burkar kan hjälpa dig att hålla ordning och reda på skrivbordet, och gör det lätt för dig att hitta pennor, suddgummin, linjaler eller häftstift.

Smyckeslådan som ofta blir stökig kan organiseras och struktureras upp med olika förvaringslådor. Ett tips är att använda mindre förvaringslådor eller helt enkelt olika fack för olika smycken. Ringar, halsband och armband blir alla lättare att få tag på.

Det blir ännu lättare att göra sig i ordning inför festen med kompisarna när olika förvaringslådor dessutom hjälper dig att hålla reda på ögonskuggor och läppglans, nagellack och puder.

Förvaringslådor i hallen kan hjälpa dig att hålla reda på mössor, vantar och halsdukar som annars lätt försvinner bakom tjocka jackor på vintern.

Extra förvaringslådor i hallen kan också hjälpa till att hålla ordning på nycklar, tågkort och mynt, så att dessa finns lätt tillgängliga när man är på väg ut genom dörren.